DURAVIT ME BY STARCK & DURASTYLE

QUARTIER I
BADEN IN LUXE


De woningen worden opgeleverd met een ruime luxe badkamer


De badkamer is voorzien van één of twee wastafels, een douche, een ligbad en een design radiator. Afhankelijk van het woningtype heeft de eerste verdieping een tweede toilet in de badkamer, dan wel een separaat toilet. Chromen kranen van Hansgrohe, het tegelwerk is standaard uitgevoerd in de kleurencombinatie mat-wit en antraciet. Afhankelijk van het woningtype is het sanitair van Duravit Me by Starck of Durastyle.

Een badkamer in uw eigen stijl

Uw woning in Park Quatrebras wordt compleet geleverd met badkamer en toiletten, maar de mogelijkheden om het sanitair aan te laten sluiten op uw woonsituatie, functionele wensen en smaak zijn eindeloos. Maak de nodige aanpassingen om het dagelijkse sanitaire spitsuur soepel(er) te laten verlopen, of creëer een wellnesscentrum in uw eigen woning. Na aankoop van de woning ervaart u in het Homestudios experience center wat er allemaal mogelijk is en stemt u het sanitair en tegelwerk samen met één van de badkamerspecialisten volledig af op uw wensen.

Naar uw wens

Op een later moment krijgt u op Mijn Homestudios voor Park Quatrebras een impressie van de mogelijkheden en ontdekt u welke opties u nog meer heeft om het sanitair in uw woning op uw wensen af te stemmen. Als u het sanitair van een externe showroom wilt afnemen en na oplevering wilt laten monteren, kunt u er vanzelfsprekend ook voor kiezen de badkamer en toiletten in uw woning casco te laten opleveren.

Start verkoop Park Quatrebras

AM is gestart met de verkoop van de eerste woningen in Park Quatrebras, Quartier I.