HOMESTUDIOS

MAAK VAN UW HUIS
EEN THUIS MET HOMESTUDIOS


Om uw huis in Park Quatrebras straks zo snel mogelijk als thuis aan te laten voelen, is AM een samenwerking aangegaan met Homestudios.


Een nieuw huis kopen, begint met de woning zelf, maar een nieuw thuis gaat natuurlijk over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer u straks de sleutel van uw nieuwbouwwoning in Park Quatrebras krijgt overhandigd, is het belangrijk dat uw nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis.

Met Homestudios kunt u thuiskomen

Homestudios gaat u helpen. Met alle informatie en inspiratie die u nodig heeft onderweg naar uw nieuwe thuis, persoonlijke begeleiding door de juiste specialisten, de mogelijkheid om (delen van) uw woning woonklaar te laten opleveren en het inspirerende Homestudios experience center als ultieme showroom. Homestudios biedt u alle mogelijkheden om uw nieuwe huis straks zo snel mogelijk aan te laten sluiten bij uw persoonlijke woonwensen. Dat begint al bij de indeling. Datgene wat u thuis het liefste doet, moet de beste plaats in huis krijgen. Kies daarom eerst per verdieping de indeling die het beste aansluit bij uw specifieke woonwensen. Een uitbouw, extra kinderkamer, een grote master bedroom met inloopkast of een gezellige speelzolder? Door persoonlijke keuzes te maken uit de beschikbare indelingsvarianten, creëert u zelf een omgeving waarin u heerlijk (met uw partner of gezin) kunt ontspannen en genieten.

Deels of helemaal woonklaar

Ook kunt u belangrijke onderdelen van uw woning helemaal woonklaar laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook volledig afgewerkte binnendeuren, wanden, vloeren en trappen behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij uw persoonlijke woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: helemaal klaar op het moment dat u de sleutel van het nieuwe huis krijgt overhandigd!

Creëer uw eigen woonstijl

Zoveel mensen, zoveel smaken. Homestudios heeft vijf woonstijlen samengesteld die u kunnen inspireren en helpen keuzes te maken: Landelijk&Sereen, Scandinavisch&Licht, Stoer&Industrieel, Strak&Stijlvol en Kleur&Rijk. Deze woonstijlen van Homestudios geven u houvast bij het maken van keuzes, maar u kunt tegelijkertijd zo veel als u wilt combineren en variëren tot u die persoonlijke woonstijl creëert die precies past bij u en uw droomhuis.

Start verkoop Park Quatrebras

AM is gestart met de verkoop van de eerste woningen in Park Quatrebras, Quartier I.