SIEMATIC & SIEMENS

DE IDEALE KEUKEN?
DIE IS VOOR IEDEREEN ANDERS.


Alle woningen worden opgeleverd met een zeer luxe keuken.


Alle woningen in Park Quatrebras worden compleet opgeleverd met een zeer luxe keuken van het topmerk SieMatic, uitgerust met de hoogwaardige apparatuur van Siemens. Maar maatwerk is ook een optie.

SieMatic & Siemens

Als keuken hebben wij gekozen voor de kwaliteit van de SieMatic Frame, uitgevoerd in magnoliawit. Zie voor specificaties van de aanwezige apparatuur bij de verschillende woningtypen.

Maatwerk

De ideale keuken? Die is voor iedereen anders, want wat een ideale keuken in huis moet hebben, hangt af van flink wat variabelen. De samenstelling van het gezin bijvoorbeeld, maar ook van de vraag of leden van een gezin op verschillende tijden in en uitlopen. In die gevallen is extra aandacht voor magnetron- en ovencapaciteit op haar plaats, terwijl jonge tweeverdieners zich misschien willen uitleven in een meer culinaire aanpak.

Wat voor kok u ook bent; als koper van Park Quatrebras heeft u straks in het Homestudios experience center alle vrijheid om een keuken naar uw wensen, smaak en budget samen te stellen. Bekijk en voel alle kleuren en materialen en gebruik het brede assortiment van keukenapparatuur. Met die kennis op zak maakt u vervolgens – onder begeleiding van een kundig keukenadviseur – persoonlijke keuzes voor een keuken die bij u past. Op een later moment krijgt u op Mijn Homestudios voor Park Quatrebras een impressie van de mogelijkheden en ontdekt u welke opties u nog meer heeft om de keuken in uw woning op uw wensen af te stemmen. Heeft u liever een keuken uit een externe showroom die na oplevering wordt gemonteerd? De keuze is volledig aan u.

Start verkoop Park Quatrebras

AM is gestart met de verkoop van de eerste woningen in Park Quatrebras, Quartier I.